1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1733521

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: A-jun jar jag skrivit mycket negativt om. De här två tränar b-jun som utvecklats rejält.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Ja min teori är att spelare är "valpiga" i det skede de byter upp en nivå, från allsv. till SHL, från juniornivå till SHL, från SHL till NHL/KHL särskilt om tar det steg i någorlunda låg ålder 21-22 och neråt, man behöver helt enkelt en anpassningsperiod. Inget onormalt i det, dessutom så har Modo gått dåligt som lag, kan inte se att de "yngres" prestation på något sätt gjort laget som helhet sämre(snarare tvärtom, åtminstone i perioder).

De yngre spelarna som tar klivet upp har väl troligen haft ett par tränare på vägen upp hockeygym/J18/J20, alla deras tränare borde väl på något sätt vara ansvariga för den produkt som sedan slussas upp i a-laget, att enkom mena att 2 st är ansvariga för spelarna är "dåligt utbildade" låter som en lite väl enkel lösning. Du hade synpunkter på att någon kommenterade Skröder och var negativ till honom, din hetsjakt på Gradin slår det med hästlängder:)

Slutligen finns det säkert saker som kan göras bättre i ungdomsverksamheten, men då handlar nog om ett helhetsperspektiv som måste ses över. Exempelvis vilka fysiska krav ställer vi på spelarna, hur skall kosten skötas, vilken karaktär förväntas man visa på "isen", "omklädningsrummet" och "utanför isen", osv osv.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Men äntligen, det är äckligt svårt att göra mål alltså...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Klart att det blir på en kontring!
Kommentera