1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481557 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1737369

Sv: Silly season
Carl Lejonkräk: Trist, men samtidigt får man väl trösta sig med att vi under AJ fått de flesta att blomma upp. Vi har flera andra unga i Linus Sandin, Lindgren, Runesson, Ottosson, Pettersson, Tim Wahlgren osv. Kan vi nu äntligen fortsätta ha utväxling på de unga tror jag att vi kan ha sett botten...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Eller: Vi ser ljuset i tunneln, hoppas bara att det inte är loket.
Vi har många bra junisar på G, och AJFO tror jag kan vara tränare att matcha in dom. Trist om vi tappar Grundström. Om han nu går till SAIK så undrar jag hur han tänkte där. Rahimi (stavas det så) och Eric Christensen ryktas säger ni, inga billiga pjäser. Med Rahimi och Noha då får vi den tyngd i försvaret som har saknats under en längre tid.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:

Av dessa så är det främst jobbigt att tappa Olofsson, skulle man bara få behålla honom så kan man köpa att Possler och Grundström lämnar.

Fast helst skulle man villja ha alla kvar och bygga vidare på.

Kan inte förstå varför Olofsson vill lämna egentligen, detta är hans moderklubb, han får ju alla möjligheter till att utvecklas och har tagit stora steg under AJ och FO. I Modo skulle han ju vara garanterad att spela med Filppula i förstakedjan samt mängder med PP. Är inte säker på att han kommer få samma förtroende och chanser i en bättre klubb som t.ex VF.
Kommentera