1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479868 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1737373

Sv: Silly season
J F K:

Av dessa så är det främst jobbigt att tappa Olofsson, skulle man bara få behålla honom så kan man köpa att Possler och Grundström lämnar.

Fast helst skulle man villja ha alla kvar och bygga vidare på.

Kan inte förstå varför Olofsson vill lämna egentligen, detta är hans moderklubb, han får ju alla möjligheter till att utvecklas och har tagit stora steg under AJ och FO. I Modo skulle han ju vara garanterad att spela med Filppula i förstakedjan samt mängder med PP. Är inte säker på att han kommer få samma förtroende och chanser i en bättre klubb som t.ex VF.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter och leo: Pratade med en person igår med viss insyn. Han påstod att en anledning till att Olofsson skulle vilja lämna sägs vara den kontrovers han hade med Andreas Johansson tidigare i vinter, där Victor blev bänkad under en vecka till synes utan anledning. Olofsson blev också beordrad att köra en massa extra skridskoträning.

Om detta nu är huvudanledningen har jag ingen aning om. Men om det är sant kan man tycka två saker. För det första har Johansson åter igen visat sig allt för fyrkantig och osmidig i relationer. (Han har ju faktiskt gjort sig känd för detta. Bl a i HV)

För det andra kan jag tycka (om nu detta är sant) att Olofsson överreagerat och handlat i affekt.

Nu är detta spekulationer och inget som heller kommer kunna bevisas. Jag hoppas innerligt att han stannar. Sällan har det kommit fram spelare som har sådana skills som just honom. Hans kurva kommer stiga i många år framöver. Med rätt medspelare kan han kunna vinna poäng- och framförallt måligan i serien.

En annan detalj som nämndes i samma sammanhang var att Skellefteå också hade ryckt i honom.

Nåja, om han inte är klar för någon av dessa hoppas jag Modo frigör pengar och satsar en diger bunt på Olofsson
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Som Mc Fire skriver: Om Karlskrona åker ut, så försöker man få hit brorsan hans. Men, han kanske ser chansen att vinna något är större i Frölunda (som det ryktas). För pengar är det knappast, för Modo är nog redo att ta fram stora resväskan och betala honom med.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Som Olofsson spelat borde han vara nära NHL nästa år. Att han ens lägger energi på att skriva kontrakt med en annan SHL klubb då känns anmärkningsvärt.
Kommentera