1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480356 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1737437

Sv: Silly season
Rytter och leo: Pratade med en person igår med viss insyn. Han påstod att en anledning till att Olofsson skulle vilja lämna sägs vara den kontrovers han hade med Andreas Johansson tidigare i vinter, där Victor blev bänkad under en vecka till synes utan anledning. Olofsson blev också beordrad att köra en massa extra skridskoträning.

Om detta nu är huvudanledningen har jag ingen aning om. Men om det är sant kan man tycka två saker. För det första har Johansson åter igen visat sig allt för fyrkantig och osmidig i relationer. (Han har ju faktiskt gjort sig känd för detta. Bl a i HV)

För det andra kan jag tycka (om nu detta är sant) att Olofsson överreagerat och handlat i affekt.

Nu är detta spekulationer och inget som heller kommer kunna bevisas. Jag hoppas innerligt att han stannar. Sällan har det kommit fram spelare som har sådana skills som just honom. Hans kurva kommer stiga i många år framöver. Med rätt medspelare kan han kunna vinna poäng- och framförallt måligan i serien.

En annan detalj som nämndes i samma sammanhang var att Skellefteå också hade ryckt i honom.

Nåja, om han inte är klar för någon av dessa hoppas jag Modo frigör pengar och satsar en diger bunt på Olofsson
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
hellge:

Är det detta som är anledningen så ifrågasätter jag Olofssons karaktär starkt. Flera spelare i truppen har fått stå åt sidan när man inte kommer upp i prestation. Kan man som 21-åring inte ta att få stå år sidan i några matcher utan att vilja byta klubb så är det något fel.

AJ hade ju Fiala i HV och han fick ju utstå både ett och annat och var petad till och från, men han verkar ju ha tagit det på rätt sätt och verkar ha haft bra relation till AJ.

Nej man får hoppas att det är på samma sätt som för t.ex Guter som placerades i flera klubbar men nyligen skrev nytt med KHK.

Det som dock talar för att dessa spelare lämnar är att förlängningen inte är klar än, för ifall Modo blir degraderad så slutar ju ändå kontraktet gälla, och hade dom velat spela SHL för Modo så hade dom ju redan kunna skriva på nya kontrakt.
Kommentera

Sv: Silly season
hellge: Ja, nu kanske jag är enögd och försvarar AJ väl hårt. Men om det är detta som är anlendingen så är det ju faktiskt helt sjukt agerande av Olofsson.

Ja, han blev bänkad till synes helt utan anledning. Han fick säkert träna en jävla massa extra. Men vad hände sen då? Jo han är bättre än han någonsin varit.

Möjligtvis att det fortfarande är en dålig relation mellan dom. Då är det som det är. Men om det bara beror på en bänkning som bevisligen gjorde honom gott så är det ju nästan lite tragikomiskt.
Snacka om att hockeyspelarna idag agerar på ren impuls isf.
Kommentera