1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481666 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1737440

Sv: Silly season
hellge: Ja, nu kanske jag är enögd och försvarar AJ väl hårt. Men om det är detta som är anlendingen så är det ju faktiskt helt sjukt agerande av Olofsson.

Ja, han blev bänkad till synes helt utan anledning. Han fick säkert träna en jävla massa extra. Men vad hände sen då? Jo han är bättre än han någonsin varit.

Möjligtvis att det fortfarande är en dålig relation mellan dom. Då är det som det är. Men om det bara beror på en bänkning som bevisligen gjorde honom gott så är det ju nästan lite tragikomiskt.
Snacka om att hockeyspelarna idag agerar på ren impuls isf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Monno: Jag skulle knappast säga att bänkningen gjorde honom gott. Det där snacket är klart överdrivet. Victor såg exakt likadan ut som innan och han var ju en av få i slutet att Huras period som fortfarande såg rapp ut på skridskorna. En stor del av Viktors lyft är ju en vettig center och förtroende, inte nån extra träning hit eller dit...

Däremot så har ju AJ gjort samma sak med flera andra spelare, som har fått sätta sig på bänken efter en formsvacka. Förutom Viktor har Butler och även Welch fått sitta. Det är inte unikt och Viktor borde verkligen inte tjura över det.

Personligen tror jag bara att det är snack på byn.
Kommentera

Sv: Silly season
Monno: Ja bevisligen gjorde det V.O till en bättre spelare så jag tycker inte AJ gjorde fel. Kan ändå ha en viss förståelse för V.O då det finns fler i laget som skulle ha bänkats och jobbat med sin skridskoåkning.
Kommentera