1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1738377

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Eller: Så löjligt! Ni ska alltså börja skrika efter domaren när ni åker på utvisningar som är utvisningar. Eran bäbis framför mål, Skröder, drar ju en krosschecking i ansiktet på Bertov och eran tränare plus publik skriker frågande?! Där kommer ni ju undan med bara en tvåa tex.
Fram med ödmjukheten istället för att skylla ifrån er. AJ i båset kan sänka er med sin attityd. Ni är fortfarande stora favoriter, men sluta tro att allt är klart, innan det är klart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
BlåVittGBG: I eran hemmamatch så slashade Knuts Modos Ludwig Nilsson rakt över händerna när han bara hade att raka in pucken i mål. Domaren stod cirka 3-4 meter ifrån och tittade på händelsen utan någon åtgärd. Om du har en inspelningsbar box och pausar på 9.18 så kan du se vilken stor sväng Knuts klubba fick. Dessutom fick Emil Pettersson en hög klubba i ansiktet utan åtgärd m.m. Skröder krosschecking i ansiktet? Det var ju en highstick han åkte ut för när han skulle vrida sig lös från fasthållningen som leksingen gjorde. Jag har aldrig sagt att vi redan har vunnit men man kräver ju att båda lagen behandlas lika beroende vilken nivå domarna bestämmer för varje enskild match.
Kommentera

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
BlåVittGBG: ska du komma hit och fjanta dig kan du väl läsa vad som skrivs. Ingen skyller på domarna. Vi förlorade bara för att vi gjorde en horribel insats och kan inte skylla ifrån oss på någonting.

Dock tycker jag att domarna var riktigt usla, utan att alltså skylla förlusten på dem. Det är märkligt att när de viktigaste matcherna för säsongen spelas så plockar man inte in bra domare. Hur tänkte man där?
Kommentera