1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478862 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1741069

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Sawchuk: Angående det här med SHL/allsvenskan och senare NHL. I nuläget kanske det för Wernblom kan vara en fördel att spela i allsvenskan med tanke på att han lär få mer speltid i A-laget än i ett SHL-lag. Förhoppningsvis kan vi ta steget upp med honom i spetsen och han kan få ett år i SHL med som ledande spelare.

Är han såpass bra som vi tror att han kan bli så är det kanske inte alls fel att han får vara med och leda ett återtåg mot sämre motstånd. Nuförtiden är det populärt att dra till NHL när man är 18 år... Jag tror inte det är en nackdel att stanna tills man är ca 20-22år. Titta på Sedin och Forsberg, de lyckades grymt bra. Möjligtvis drog Sedinarna lite tidigt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Låt oss säga att Volvo gjort ett dåligt årsresultat, under förväntan. I ett inslag möter vi VD:n:
- Man känner sej helt tom. Det har varit dystra miner bland alla avdelningschefer. Tårarna vill liksom aldrig ta slut. Men vi har samlats runt ekborden och kramats. Vi känner ju med alla aktieägare och förstår att de också är ledsna en dag som denna. Vi har ju inte tagit fram nån plan för hur vi ska göra, årsrapporten kom som en fullständig överraskning. Man ser ju volvobilar överallt på gatorna. Hur det blitt så här är svårt att säga. Folk har köpt fel bilar. Vi har haft otur där. Man blir så ledsen.
Kommentera