1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481600 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1742815

Sv: Silly season
McFire: Allt är relativt.
Jag ska citera honom: Det är inte jag som spelar
Men jag ska förbereda laget. Där häller jag med dig vi vann inte, men du håller med om att vi var det bättre laget, vi förlorade inte p g a av AJ utan av lagets innefktivitet och otur.
Säsongen allmänt, det är inte så enkelt att gå in och ta över en motor som är byggd för en helt annan typ av körning. En motor byggd för Indy 500 kan du inte använda till rallycross. Förstå liknelsen.
Vad jag tycker är bra med honom är hans engagemang, för laget. Det var väl länge sedan vi hade en tränare som inte lägger fingrar emellan och drver på. Verkar vara omtyckt (vad man läser).
Nä, vi ska nog inte bara skylla på tränarparet detta ras började betydligt tidigare innan de fick första lönechecken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Sven Tuta: " Vi förlorade inte p g a av AJ utan av lagets innefktivitet och otur."

Föreningen är i fritt fall och man åkte ur för att man kvalade för tredje gången på fem säsonger. pga AJ? Han var huvudtränare, men du tycker alltså att antingen är det hans fel eller så är det inte hans fel?
Han misslyckades såklart, kraftigt.
Att Modo blir degraderade har ingenting med otur att göra, vilken bedrövlig analys. Föreningen drivs på ett pinsamt sätt. "Otur".. Kom igen.

"Nä, vi ska nog inte bara skylla på tränarparet"

Är det någon som har gjort det? Jag har inte hört den analysen från någon iaf, det skulle nog vara den sämsta analysen genom tiderna isåfall.
Kommentera