1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481568 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1742868

Sv: Silly season
Sven Tuta: " Vi förlorade inte p g a av AJ utan av lagets innefktivitet och otur."

Föreningen är i fritt fall och man åkte ur för att man kvalade för tredje gången på fem säsonger. pga AJ? Han var huvudtränare, men du tycker alltså att antingen är det hans fel eller så är det inte hans fel?
Han misslyckades såklart, kraftigt.
Att Modo blir degraderade har ingenting med otur att göra, vilken bedrövlig analys. Föreningen drivs på ett pinsamt sätt. "Otur".. Kom igen.

"Nä, vi ska nog inte bara skylla på tränarparet"

Är det någon som har gjort det? Jag har inte hört den analysen från någon iaf, det skulle nog vara den sämsta analysen genom tiderna isåfall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
McFire: Med klipp och klistra metoden som du använder så kan man förvränga vad som helst. Börja med att läsa vad jag skriver innan du går loss.

Håller med dig att detta ras började för många år sedan, med att som du lasta över hela det ansvaret på AJFO för att de inte laget klarade av kvalet det är väl en ganska så okvalificerad analys om något. Om du ska citera någon så kan du ta med hela citatet så att helhetsbilden följer med: "Nä, vi ska nog inte bara skylla på tränarparet detta ras började betydligt tidigare innan de fick första lönechecken." skrev jag. Du om någon skyllde på tränarparet alldeles nyss, dement?
Kommentera