1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1742891

Sv: Silly season
Monno: Hahaha. Det skulle vara väldigt talande för Modo idag, att låta en sportchef man inte ens själv tycker är kompetent spendera alla pengar innan man säger upp honom.
Det mest bedrövliga med det är att man inte ens skulle bli förvånad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
McFire: Ja men alternativet är ju att panik hitta en GM.
Svarten skulle såklart blivit "varslad" redan när det stod klart att han misslyckats. Alltså typ September.
Nä men Februari i alla fall. Då hade man kunnat hitta en lämplig ersättare.

Det är ju jävligt lätt att säga att allt och alla ska sparkas ut med huvudet först. Men när det kommer till vad dom ska ersättas med är det inte lika enkelt.
Lasse Johansson är ju så jävla oseriöst förslag så man blir matt t.ex. Då kan vi lika gärna värva Crosby.

Jag tror vi får hoppas att Svartvadet har lärt sig något. Jag tror inte det är engagemanget som brister hos honom. Så han borde ju kunna bättra sig. Hoppas jag.
Det som oroar är att han inte känns som samma person som när han spelade. Så man undrar hur bra jobbet ens här för honom själv?
När skämtade Svartvadet i valfri media senast? När han spelade bar han alltid jävligt kvick i käften. Nu är det mest ba samma och samma som kommer ut.
Kommentera

Sv: Silly season
McFire: Vart ska vi hitta en ny Sportchef någonstans så snabbt? Ska vi stå och betala Svartvadet samtidigt som vi plockar in ytterligare en till?

Jag kan hålla med om att det är dumt att han är kvar. Men det är inget vi kan styra över nu. Nu är det bara hoppas och be till gudarna att vi hittar en bra grund att bygga något från. Vi ska stötta klubben nu inte kasta ännu mer skit på den.
Kommentera