1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481628 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1743340

Sv: Silly season
Supertrött: Att Filppula skulle stanna i Modo för att spela i allsvenskan är helt orimligt, han har garanterat erbjudanden från SHL klubbar och antagligen också från andra ligor på betydligt högre nivå än allsvenskan. Skulle han stanna är det årets bomb och betyder antagligen att Svartvadet spenderat 50% av spelarbudgeten på honom.
Jag gissar att han spelar i Malmö kommande säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
McFire: Visst är det så att han är ett hett byte på marknaden. Klart bäste spelare i Modo och speciellt under kvalet. Naivt, drömmar är det kanske att han och Tomas skulle vara kvar. Men som Sawchuk skriver, det första namnet som droppas är väl vägvisaren vart vi går.
Kommentera

Sv: Silly season
Spelare från föregående säsong som fortsätter i Modo är jag helt övertygad om kommer att vara spelare man under säsongen suttit och längtat efter att de ska lämna, alternativt tänkt att det kvittar om de är kvar eller inte.

Spetsen och kvalitétspelarna kan vi med största säkerhet glömma. Faktum är att vi kunde glömma hälften av dessa även om vi varit kvar i SHL, det är en bra fingervisning om hur det ser ut.
Olofsson, Possler och Grundström hade lämnat oavsett. Pettersson och Welch hade kontrakt en säsong till men lämnar naturligtvis nu. Filppula och Thomas hade man garanterat försökt och kanske också lyckats ha kvar.
Detta är den "spets" man satt inne på och den är naturligtvis borta nu.
Kommentera

Sv: Silly season
McFire: Det är nu ni börjar känna samma otäcka känsla som vi gjorde...när man efter degraderingen fortfarande naivt tror att spelarna ska stanna bara för att. Sedan börjar de trilla bort en efter en och man tänker...vad får vi kvar...?
Kommentera

Sv: Silly season
McFire: Japp, räknar inte med att han stannar.
Med det namn som man först presenterar visar vilken inriktning man har för nästa säsong. Jag tror det är jävligt viktigt att hålla på de man har klart med för att gå ut med en spelare vars kaliber överstiger det förväntade.

Och helst av allt en målvakt.
Kommentera