1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1743587

Sv: Silly season
Costanza:

En direkt bisarr känsla sprider sig i min kropp när jag lyssnar på Hockeypuls. Det är lite som att lyssna på när Jan Myrdal hävdar att han inte såg något massmord i Kambodja. "Svartvadet borde få en ny chans". Vad i helvete? En slumpgenerator programmerad av en högstadie-hacker hade gjort ett bättre jobb; Bjud en lön på 30,000-300,000 till alla amerikanska Free Agents tills budgeten är överskriden med 5 miljoner.

Det är helt jävla sanslös hur någon kan försvara den där pajsaren. Seriöst. Han var den bästa lagkaptenen vi någonsin har haft och den största anledningen till att vi rodde hem SM-guldet. Han kommer alltid ha en speciellt plats i mitt hjärta och jag kommer aldrig, aldrig glömma hur mycket han har betytt för MoDo Hockey. Men, som GM har han varit HELT JÄVLA VÄRDELÖS:

Seriöst, det måste bli ett slut på det här daltet. Frågan är inte om vi kan hitta någonting bättre - Frågan är om det är möjligt att hitta någonting _sämre_. Jag tvivlar. Sett till resultaten är det ett fiasko som saknar motstycke i modern tid, framförallt om vi tar hänsyn till utökningen till 14 lag och bidraget från kommunen 10 miljoner per säsong.

Jag kommer inte stötta MoDo på något som helst sätt så länge han sitter kvar, svårare än så är det inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett: Precis lyssnat på hockeypuls, och slås av att man fortfarande svamlar om Svartens "hjärta för Modo".

Ser man sig aldrig i spegeln och frågar sig hur långt det egentligen tagit oss med anställda som har Modohjärta?

Jag vill se en ung, driven och ambitiös person som tar över som GM. Någon som ser det som en möjlighet att växa och är beredd att lägga när hela sin själ och hjärta i jobbet.
Nån som vill jobba dygnets vakna timmar, och ser jobbet som en stor personlig möjlighet.
Där borde fokus ligga.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Just därför är det rätt märkligt att så många säger "det är bra att starta om i allsvenskan och bygga om" osv osv. Bygga om vad? Hela ledningen är vad jag vet kvar?

Bygga om, fine. Minst 75% av styrelsen byts ut, ordföranden är en av dem. In kommer en styrelse som brinner för det enormt mycket. Ordföranden har Modo som huvudsyssla och inte som "hobby". De anställer sedan kompetent personal som utför arbetet de vill ha utfört. Tex anställer de en extremt driven sportchef som skall ansvara för sporten, från juniorlag till A-lag. Han har sedan en assistent som avlastar honom och sköter mängder av administrativa uppgifter samtidigt som man bygger organisationen stark med ett nätverk där det ingår både heltidsanställd scout i Nordamerika och Europa.

Detta var bara ett exempel, ett annat alternativ är att man egentligen inte gör någonting mer än att räkna ut hur mycket mindre pengar Svartvadet skall få spendera för att sedan låta föreningen dö i öknen.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Någonting är ju inte rätt då Rögle, MIF, Karlskrona och Leksand skrattar åt oss. Då vill vi kanske ha en ledning och sportschef som är lite förbannade? Tystnad....Börjar seriöst bli förbannad över det jävla MoDo-ointresset. Många har väl redan pengar på kontot. Gå hem då...
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: *15 miljoner per säsong.
Kommentera