1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1744099

Sv: Silly season
Mittnamn: Svurit på att aldrig spela i Rögle? Såhär sa han till Expressen:
"Brunnström är från Helsingborg, bara några mil från Ängelholm där nyblivna SHL-laget Rögle håller till. Men spel där är inte aktuellt, även om Brunnströms agent varit i kontakt med klubben.
– Jag personligen har inte pratat med dem, men tydligen har de väl sitt lag klart. Hur turerna har gått vet jag inte riktigt heller. Men jag har egentligen känt sedan säsongen tog slut med Malmö att det varit utlandet jag varit mest sugen på."

Hans agent kontaktade alltså Rögle som avböjde. Han kontaktade förmodligen hela SHL, som också avböjde.
Han har misslyckats i SHL och visat att han inte är bra nog att producera där flera år i rad. Jag tror helt enkelt att inget SHL lag ville kontraktera honom som producerande spelare, han är för dålig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
McFire: Svurit på att aldrig spela för Rögle kom från en artikel som jag inte hittar nu och handlar om efterspelet från säsong 05/06 då det var någon familjemedlem som fyllde jämt och han drog till Kanarieöarna under säsongs inledningen, Rögle sparkade honom och han svor att aldrig MER spela för Rögle. Men de kanske är överspelat nu... I HA snittade han 1p/match senast, så där hänger det på löneanspråk. I SHL har du helt rätt att han inte har bevisat sig hålla (vilket jag har skrivit i de senaste 2 inläggen)
Kommentera