1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480976 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1744098

Sv: Silly season
McFire: Han själv anser att han är bättre än vad han är, är troligtvis helt sant. Denna säsongen satt han troligtvis i Skåne och fick inget av malmö, samtidigt som han svurit att aldrig spela i Rögle. För dyr för HA och för dålig för SHL? Risken finns att han passar in i kategorin, men om valet blir att gå ner i lön eller lägga av, så borde han gå ner i lön, det är detta potentiella senario där MODO eventuellt kommer in i bilden. Annars har du helt rätt i din åsikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Mittnamn:

Brunnström? På riktigt?

Nej det är inte denna typ av värvning vi ska göra i återväxten. Ska vi värva rutinerat så ska det vara spelare som har bra karaktär och kan tänka sig en roll som lagpappa och mentor till yngre. Inte en spelare som inte spelat på ett helt år och troligen är snuskigt dyr för HA.

Ser då hellre att man lägger pengarna på Jens Jakobs istället.
Kommentera

Sv: Silly season
Mittnamn: Svurit på att aldrig spela i Rögle? Såhär sa han till Expressen:
"Brunnström är från Helsingborg, bara några mil från Ängelholm där nyblivna SHL-laget Rögle håller till. Men spel där är inte aktuellt, även om Brunnströms agent varit i kontakt med klubben.
– Jag personligen har inte pratat med dem, men tydligen har de väl sitt lag klart. Hur turerna har gått vet jag inte riktigt heller. Men jag har egentligen känt sedan säsongen tog slut med Malmö att det varit utlandet jag varit mest sugen på."

Hans agent kontaktade alltså Rögle som avböjde. Han kontaktade förmodligen hela SHL, som också avböjde.
Han har misslyckats i SHL och visat att han inte är bra nog att producera där flera år i rad. Jag tror helt enkelt att inget SHL lag ville kontraktera honom som producerande spelare, han är för dålig.
Kommentera