1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481014 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1744115

Sv: Silly season
Mittnamn:

Brunnström? På riktigt?

Nej det är inte denna typ av värvning vi ska göra i återväxten. Ska vi värva rutinerat så ska det vara spelare som har bra karaktär och kan tänka sig en roll som lagpappa och mentor till yngre. Inte en spelare som inte spelat på ett helt år och troligen är snuskigt dyr för HA.

Ser då hellre att man lägger pengarna på Jens Jakobs istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Brunnström var från början inte honom personifierad, utan mer tanken att svensk spets är svårt att hitta på HA nivå. MoDos sattsning ska ju som sagt bli mer hemvävt, och även om brunnström kommer 1XX mil från örnsköldsvik så är han iaf svensk. Modo hade 13 utländska spelare (skröder borträknad) förra säsongen och jag tror att om Modo klarar av att efterlikna typ AIK, noll utländska förra året och seger i HA, så ökar risken för att interna stridigheter och mer hjärta för klubben. Är Brunnström rätt, troligtvis inte, men svensk spets är näst intill omöjligt att hitta på HA nivå, framför allt för ett lag som precis har trillat ner, då spetsen som har "hjärta" oftast springer fort och långt. Då brunnström troligtvis inte kommer spela mer ishockey, då han varit borta hela säsongen som gått så kan vi lägga ner mitt fylleinitiativ angående brunnström.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Håller med. Satsa på ngt annat än Brunnström. Tror inte att vi ska underskatta hur knepigt lagbugget för nästa säsong kan bli, så felrekryteringarna måste minimeras. Tur att Svartvadet har god erfarenhet av att värva spelare som håller allsvensk klass.
Kommentera