1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481012 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1744229

Sv: Silly season
Mittnamn:

Ja, Mittnamn.

Vi gör helt enkelt olika analyser. Modo värvade fel spelare ur BIK.
Vi får väl se vem som får rätt. Att kalla Björklund en topp 6 forward i Allsvenskan låter som något JFK skulle göra...

Kan någon förklara för mig vad dom har förändrat i organisationen, jag ser ingen skillnad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Sawchuk: Det verkar uppenbarligen som vi analyserar helt olika. Jag tycker att 183 poäng på 292 matcher på nivån är godkänt för en topp 6 spelare. Inte nödvändigtvis för topp 3, men för topp 6. Högerskytt, 25 år, svensk och bra karaktär, why not? Du säger att Modo värvar fel spelare från BIK, är det bröderna Thorell och Nilsson som skulle värvats istället eller vem från BIK är rätt om inte Björklund? Marcus Nilsson är klar för Färjestad, Gustaf Thorell är klar för Brynäs, och Erik Thorell ryktas även han till Färjestad, men han är fortfarande kontraktslös så här har Modo fortfarande chansen. Modo har svårt att konkurrera med klubbar som Brynäs och Färjestad om spelarna för tillfället, då Modo återfinns i HA, och med HA mått är Björklund en bra spelare.
Kommentera

Sv: Silly season
Sawchuk: Organisatoriska "förändringarna" känns för mig som ett sätt att blidka kritikerna på, inget annat. Konkret så är väl det enda som hänt att Peter Forsberg nu slutat med sin hobby som "assistent" åt sportchefen och numera får titeln "ambassadör", vilket han borde haft hela tiden då det är vad han har varit och knappast någon "assistent". Att Ulf Ödmark tillkommer som en del av "sportrådet" som skall ta beslut om vilka som värvas och inte.

Detta blir väl den enda skillnaden i slutändan va? Att Ödmark nu skall skall vara med och besluta om värvningar, Hedberg och Sundström var ju med redan säsongen som gick. För mig känns det som sagt som ett sätt att blidka kritikerna, inte en enda ur ledningen i klubben får sluta.
Kommentera

Sv: Silly season
Sawchuk: men vilka är rätt spelare då? Bröderna Thorell hamnar i SHL och Nilsson är klar för FBK. Sen vet vi inte ens vad för roller dom är tänkt att spela och vad som kommer näst på värvningsfronten. Ta det lugnt.
Kommentera

Sv: Silly season
Sawchuk: Du tror inte Nilsson får ett till SHL försök då? Han var ändå enda spelare i Allsvenskan med över 1ppg.
Kommentera