1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1744250

Sv: Silly season
Sawchuk: Det verkar uppenbarligen som vi analyserar helt olika. Jag tycker att 183 poäng på 292 matcher på nivån är godkänt för en topp 6 spelare. Inte nödvändigtvis för topp 3, men för topp 6. Högerskytt, 25 år, svensk och bra karaktär, why not? Du säger att Modo värvar fel spelare från BIK, är det bröderna Thorell och Nilsson som skulle värvats istället eller vem från BIK är rätt om inte Björklund? Marcus Nilsson är klar för Färjestad, Gustaf Thorell är klar för Brynäs, och Erik Thorell ryktas även han till Färjestad, men han är fortfarande kontraktslös så här har Modo fortfarande chansen. Modo har svårt att konkurrera med klubbar som Brynäs och Färjestad om spelarna för tillfället, då Modo återfinns i HA, och med HA mått är Björklund en bra spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Mittnamn:

Modo måste konkurrera med SHL klubbar om de killar som ska vara ledande i Modo om vi på allvar menar att tävla om en SHL plats. Vi kommer inte att kunna sno etablerade stjärnor men är vi inte ens med och budar då SHL lagen fyller ut sina trupper så blir det svårt.

Modo måste också förstå att man inte bara förhandlar via lönekuvertet. Detta lärde sig SAIK och det blev en del av starten på deras väg från ökenvandringen.

Ska vi nöja oss med att handla på Second Hand marknaden så kommer vi nog att bli kvar i andra divisionen ett tag.

Björklund har varit hyfsad i ett hyfsat Allsvenskt lag.
Kommentera