1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481599 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1744718

Sv: Silly season
Sawchuk: Det är det som är nästan komiskt med alla som påstår att det är "bra att bygga om" "bygga långsiktigt" osv. Organisationen behöver byggas om, byggas långsiktigt. Det behöver man dock inte spela sig ur SHL för att göra, det blir betydligt svårare att bygga en bra organisation när man ramlat ur SHL, naturligtvis.

Men spelartruppen, vad är det för dårar som inbillar sig att Modo blir helt unik här och kan bygga långsiktigt i allsvenskan? Varför skulle genombrottsspelare stanna i Modo för att spela i allsvenskan när de inte gör det i något annat lag?
Till detta bör tilläggas att Modo hade uppenbara problem att behålla genombrottsspelare när man fortfarande spelade i SHL, varför tror någon att det skulle bli "bättre" nu? Det blir naturligtvis sämre, mycket sämre.
Undantagen vad gäller spelare som får sina genombrott i allsvenskan och gör stora säsonger för att sedan stanna kvar i sitt allsvenska lag är extremt få.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
McFire: Med det skräplag vi kan presentera sett till budget och intresse för staden ser jag inget annat än en konkurs inom tre år.. Tack för alla år i högsta ligan. Jag betalar fan inte 180 spänn för att se Hedman, Bjurö och nån okänd sopa från hockeygym och det tror jag inte många andra gör heller.. Tack för alla år Modo men nu är "elitlaget" kremerat
Kommentera

Sv: Silly season
McFire: Det är väl ingen nyhet att antingen Toksatsa man direkt för att gå upp. Annars kommer man säkerligen bli kvar några år innan man får en möjlighet att satsa. Men det handlar alltid om pengar och pengarna finns inte nu som jag fattat det.

Det ska väl vara om sponsorerna kliver in med mer pengar men det tror jag inte dom ggör.Men som det känns just nu får vi vara förberedda på en lång tid i allsvenskan. Som nån skrev längre ner det kommer krävas otroligt bra lag för att ha en möjlighet att ens har en gnutta chans att ta steget tillbaka.
Kommentera

Sv: Silly season
Grundström till Frölunda enligt MrMadhawk.
Kommentera

Sv: Silly season
McFire: Carl Grundström till Frölunda
Kommentera