1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1747316

Sv: Silly season
Mydar: Håller med. Det kommer hänga otroligt mycket på hur man visar att man satsar, tror att publiken kan vara förlåtande det första året iomed man börjar om från noll, men har Modo inte lyckats ta sig till play-off eller en kval serie om ett par år så tror jag publikintresset kommer dala, samma med antal medlemmar. Är nog förresten krav på att nå ett play-off nu det första året för att det inte ska bli ännu mer besvikelse. Harvar laget på utan komma till play-off så tynar intresset sakta men säkert, det tror jag ivarjefall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Mydar:
Om man skall få ett "go" i bygden, och om folk skall få tillbaka tron på laget så är kravet det att man tidigt tar kommandot i serien och håller sig topp 2. Man har deklarerat att man skall vara ett topplag, samt att det är attraktivt att spela i Modo. Givet de uttalandena så finns de inga ursäkter för annat än topp 2. Min känsla är att vi för tillfället är ett mittenlag har ingen jättekoll på Allsv., men ser man hur de andra laget värvat och hur de ligger i sina lagbygget så är vi steget efter.

Som lök på laxen är jag rädd för att vi blir "trofén" att plocka nästa år. Tänk spelare som har halvtidsjobb vid sidan om..."få åka in i FC och klämma åt Modo" si och så många år i högsta serien....
Kommentera

Sv: Silly season
Mydar: Du kan räkna med att publiksnittet kommer att minska kraftigt oavsett. "Hockeyfebern" du talar om kommer inte se till att man inte tappar publik. Det är mer eller mindre en symbolisk handling många gjort nu med att teckna medlemskap.
Min känsla är att Modo blir ett mittenlag i allsvenskan och på sin höjd klarar topp åtta, ingenting tyder på en rejäl satsning och sportchefen som misslyckats brutalt senaste åren ska nu plötsligt lyckas på något magiskt sätt för att det ska bli riktigt bra, jag ger det 0.1 % chans.
Andreas Johansson har heller inte lyckats speciellt bra som huvudtränare och min känsla är att han knappast kommer göra underverk nu heller, även om jag annars gillar hans ledarstil.
Det kommer inte strömma någon publik till arenan för att se Modo hanka sig fram i allsvenskan, det är jag helt övertygad om. Publiksnittet kommer att sjunka, med tusental.
Kommentera