1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481402 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1747324

Sv: Silly season
Mydar: Du kan räkna med att publiksnittet kommer att minska kraftigt oavsett. "Hockeyfebern" du talar om kommer inte se till att man inte tappar publik. Det är mer eller mindre en symbolisk handling många gjort nu med att teckna medlemskap.
Min känsla är att Modo blir ett mittenlag i allsvenskan och på sin höjd klarar topp åtta, ingenting tyder på en rejäl satsning och sportchefen som misslyckats brutalt senaste åren ska nu plötsligt lyckas på något magiskt sätt för att det ska bli riktigt bra, jag ger det 0.1 % chans.
Andreas Johansson har heller inte lyckats speciellt bra som huvudtränare och min känsla är att han knappast kommer göra underverk nu heller, även om jag annars gillar hans ledarstil.
Det kommer inte strömma någon publik till arenan för att se Modo hanka sig fram i allsvenskan, det är jag helt övertygad om. Publiksnittet kommer att sjunka, med tusental.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
McFire: jag tror tyvärr att degraderingen i förlängningen kommer att leda till konkurs. Precissom du nyss nämnde så kommer publiksiffran att sjunka markant. Jag tror tyvärr inte att vi kommer att snitta över 2000 när vi närmat oss jul. Dessutom ser jag ingen som helst antydan till en snabb återgång och i ärlighetens namn har vi inte värvat några toppnamn ens på allsvensk nivå. Jag tror dessutom att det kommer att bli ett helvete att locka "bra" namn till en sjunkande förening i en av Norrlands mest oattraktiva städer.
Kommentera