1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1762566

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
J F K: Att hela tiden anklaga folk för att vara negativa så fort de pekar på brister är inte heller särdeles konstruktivt.
Själv har man fått höra att man gnäller och är negativ då man kommit med synpunkter om vissa spelare. Att man tycker olika beträffande spelares vara eller icke vara har ju ingenting att göra med huruvida man är positiv eller negativ.
Att saker och ting så småningom kan bli bättre är ju lika självklart som att hävda efter regn kommer solsken. Problemet med det är att det kan komma att regna väldigt lång tid ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
jämtland: om du eller Ztorken kommer med konstruktiv och befogad kritik vore det helt ok. Jag skriver också mycket negativt om Modo.
Däremot har jag ohyggligt svårt för rena domedagsprofetior, gränslös gnäll för gnällande skull och när man bara dyker upp när det går dåligt.
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
jämtland: De farligaste supportrarna är de som bemöter varje kritik med att laget behöver ett halvår på sig för att komma igång, och att det inte är denna säsong man ska vara bra, utan om några år. Det dödar liksom varje argument. Jaha, okej, Modo fortsätter vara usla - men vi får inte kritisera, för det här ska ta några år. Modo börjar svagt, som man gjorde förra säsongen, men de kommer att spela ihop sig till slut. Det löser sig.

De har hävdat samma sak i alla år. Och de har alltid haft fel.

Inte sagt att det inte kan bli annorlunda.

Modo om något lag behöver en stark start för att slippa de här negativa tongångarna som lär påverka spelare och ledare. Och även så att man kan locka lite publik. Jag hoppas verkligen att man kan börja visa upp ett spel som duger i de kommande matcherna..
Kommentera