1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481431 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1762575

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
jämtland: De farligaste supportrarna är de som bemöter varje kritik med att laget behöver ett halvår på sig för att komma igång, och att det inte är denna säsong man ska vara bra, utan om några år. Det dödar liksom varje argument. Jaha, okej, Modo fortsätter vara usla - men vi får inte kritisera, för det här ska ta några år. Modo börjar svagt, som man gjorde förra säsongen, men de kommer att spela ihop sig till slut. Det löser sig.

De har hävdat samma sak i alla år. Och de har alltid haft fel.

Inte sagt att det inte kan bli annorlunda.

Modo om något lag behöver en stark start för att slippa de här negativa tongångarna som lär påverka spelare och ledare. Och även så att man kan locka lite publik. Jag hoppas verkligen att man kan börja visa upp ett spel som duger i de kommande matcherna..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
Dexter : Ja detta var olyckligt, jag tror det är nog mycket press på de unga talangerna ändå, nu kommer så småningom även publiken börja svika. För jag tror de flesta ändå betalar för att se sitt lag vinna, även man kan acceptera en o annan förlust för det tillhör spelet.
Men att gång efter annan klanta sig, uppträda förvirrat, oengagerat etc får ju även den mest inbitne supportern att bli tröstlös. Det har ju varit så mycket sånt de senaste åren. Nu skulle det ju vara "återväxt".
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
Dexter : I ett forum måste man kunna respektera att olika personligheter samsas under samma tak. Lite som Big Brother fast ...inte riktigt. Alla under detta tak tar medgång och motgång på olika sätt. jag själv harkräkt ur mig så det räcker på Timrås forum men jag kan också njuta i medgång. Jag tror det är farligt när forumets medlemmar fokuserar mer på att tycka vad andra ska tycka.
Är inte ett forum till för att bla tycka på??
Så tycker jag.
/Tyck för mig
Kommentera