1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1762585

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
Dexter : Ja detta var olyckligt, jag tror det är nog mycket press på de unga talangerna ändå, nu kommer så småningom även publiken börja svika. För jag tror de flesta ändå betalar för att se sitt lag vinna, även man kan acceptera en o annan förlust för det tillhör spelet.
Men att gång efter annan klanta sig, uppträda förvirrat, oengagerat etc får ju även den mest inbitne supportern att bli tröstlös. Det har ju varit så mycket sånt de senaste åren. Nu skulle det ju vara "återväxt".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
Folk säger att man ska återkomma om typ 10-20 matcher för att sen bli orolig. Det är ju dessa poäng i början som är viktiga för att kunna ha en god marginal vid förluster. Den marginalen är åt fel håll just nu.

Visst en match och vad som helst kan hända.
Men vi går inte åt det hållet som det ser ut på spelet, just nu.

Ja, jag är orolig. Så här dåligt ihopspelat ska ett lag inte vara, så är det bara.

4 matcher spelade och vi är 10a, dom under oss har spelat en match mindre. Mot Västerås vann vi inte enkelt heller, långt ifrån.

Folk må tycka jag är negativ, men gör det. Jag förväntade mig inte vi skulle vara världsbäst i HA, men jag trodde vi skulle kunna göra ett förbannat bra intryck åtminstone, spelmässigt.
Kommentera