1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480541 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1766703

Sv: Modo - Västervik
mikenomad: Ja alltså det var nog bara Modos sportråd, mupparna på Allehanda och några enögda modoiter till fans som faktiskt tror/trodde att Modo kommer tillbaka till shl denna säsong, vi andra som ser lite nyktert på saken såg redan innan säsongen att detta är ett mittenlag/övre halvan som bäst.

Personligen har jag sagt att Modo slutar 9:a i serien och att dom inte kommer nå shl på många måååånga år om det ens händer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik
Gavelo: Håller med dig i det mesta, däremot vet jag inte om "mupparna på Allehanda" varit med i hyllningskören, dom har mer bara förmedlat vad Svarten och AJ sagt.
Går man ut offentligt som Svarten och AJ gjort så sätter man ju en helvetisk press på spelarna, och går man då inte som tåget från början så är det lätt att det blir en mental blockering. Jag tycker inte att det är schysst att sätta en så enorm press på en så ung trupp!
Och precis som du säger så har vi som sett nyktert på saken sett att det här är en medelmåttig trupp med Allsvenska mått mätt!
Det bästa för klubben nu vore om både Svarten och AJ kliver av, och man tar in en ledning som mer förmedlar att det får ta den tid det tar, tror att ALLA skulle tjäna på det. Kaxighet är aldrig klädsamt, det ger en inga fördelar, och man får oftast äta upp det!
Kommentera

Sv: Modo - Västervik
Gavelo: Äntligen någon som säger som det är, tror att många är för blåögda so sväljer allt vad Svartvadet och co säger. Nu är det dags att Modo motbevisar detta!
Kommentera

Sv: Modo - Västervik
Gavelo: Den analysen är klockren.
Ett mediokert allsvenskt lag. Punkt slut.
Tror vi ska vara glada om vi slipper kvalet i andra endan av tabellen.
Kommentera