1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1766726

Sv: Modo - Västervik
J F K:

Ja vad ska man säga efter 1-3 hemma mot Västervik.

Vi har sekvenser i matchen när vi är riktigt bra och skapar rejält tryck, dock så får vi även djupa dalar under perioderna och försvarsspelet och spelet i egenzon lämnar mycket att önska.

Men cred till Västervik dom gör det bra, litar på sin målvakt och hjälper varandra i egenzon och är farliga i kontringarna och spelar respektlöst. Det är verkligen inte oförtjänt att dom ligger där dom ligger och att dom vann idag. Är ruggigt effektiva när chanserna ges och när dom får ledningen spelar dom smart och låter oss inte komma in i matchen igen.

Modo är just nu precis motsatsen, många anfall är solokörningar och vi hjälper inte varandra och jobbar klart situationerna, passningsspelet är slarvigt. Sedan sätter vi inte chanserna när de dyker upp.

Finns en hel del att jobba på, enda positiva är att serien är lång och att det är jämnt i tabellen och alla slår alla. En streak på 3-4 matcher gör att man kan klättra rejält i tabellen.

Nej skulle verkligen önska att man försöker få in Hanses, vi behöver en stabil sista utpost. Sedan måste vi se över centersidan med Edblom borta på obestämd tid, det räcker inte att ha Byron och Rundqvist som håller bra nivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik
Rytter: Frågan då är ju om Hanses är den stabile målvakt vi behöver? Har lite fått känslan av att han är lite som Bjurö, att han gör en del märkliga tabbar emellanåt!
Kommentera