1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1766751

Sv: Modo - Västervik
J F K: Tycker AJ summerar det rätt bra i Allehanda med att Västervik verkar tro mer på det dom gör.
Direkt efter deras kvittering blir vi ängsliga och osäkra.
Inte samma självklarhet i anfallszon, och mer duttande och felpassningar i defensiven.
Måste också komma ihåg att det finns många väldigt unga backar i laget, som är ny på denna nivå.
Stenqvist var t.ex rolig att se. Lite valpig, men bra skridskoåkning och puckkontroll.
Han fick dessutom spela PP 2ggr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik
Nucky: Jag tycker också att AJ har helt rätt. Vi är tämligen överlägsna tills vi släpper in målen. Då tappar vi plötsligt allt och blir ängsliga.

Problemet där är att det ytterst är AJ som då ska få laget att tro! Visst har Västervik allt att vinna och väldigt lite press på sig, men vi kan inte skita på oss varje gång vi släpper in mål. Speciellt när vi borde känna att vi har matchen i vår hand...

Varför inte ta ned Svarten i båset igen? Låt han ta forwards och peppning. AJ kan få analysera och slippa den biten och jag tror faktiskt att Svarten verkligen kan göra nytta där.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik
Nucky:

Enda vi kan vara riktigt nöjda med nu i början på serien är publiken, härligt att se hur många som sluter upp och vill se Modo. Tyvärr kommer nog snittet börja dala ifall man inte vänder den dystra trenden snart. Men 3800 mot Västervik och ett snitt på 3900 är bra tycker jag, och då har vi inte mött Löven eller Timrå hemma än.

Jämför med Timrå som rider på en riktig framgångsväg just nu och spelar riktigt bra hockey, där är snittet 1200 pers lägre. Laget deras och spelet borde förtjäna mer publik än så.
Kommentera