1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480762 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1770948

Sv: Svartvadet. Fest eller pest?
kulltorp:

Det AJ sa var inte att Modo dominerade hela matchen. Det var din fantasi som sade att han sa så. I alla fall i intervjun efter matchen som jag lyssnade på.


Däremot sa han att Timrå inte hade en suck. (Eller liknande ord i betydelsen att Timrå den här matchen inte hade en chans.) Han betonade dock att Timrå ägde andra perioden och att det hade kunnat gå illa om inte Modo hade kommit ut på det sätt de gjorde i tredje. Han tyckte däremot att Timrå kom in i matchen p.g.a av horribelt dömda utvisningar som drabbade Modo. Om det var enögt sagt eller inte vet jag inte riktigt.

I ödmjukhetens tecken så betonade han också att det var lätt att vara kaxig den här matchen när det gick så bra. (Jag får ju kanske äta upp det redan nästa match (typ), lade han till som bisats.

Vad Timrås tränare sa vet jag inte, för de åkte ödmjukt hem utan att berätta det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Svartvadet. Fest eller pest?
NuMo:
Vilket liv det skulle blivit på forumet om AJ åkt hem direkt efter en förlust, ( särskilt efter en 6-2, där man släppt in 4 i sista perren) med efterföljande psykologiska analyser innefattandes de sakliga uttrycken "flint" och "adhd". Det hade nog varit lite tjafs om dålig förlorare oxå ;)
Kommentera

Sv: Svartvadet. Fest eller pest?
NuMo: Jo, AJ ansåg att Modo skulle haft en betydligt större ledning etter första perioden, men att domsluten i senare delen av perioden var i mångt och mycket horribla.
Att han skulle tyckt att Modo var bättre i andra perioden är verkligen helt nonsens.

Jag upplevde AJ som lite kaxig inför och efter matchen, men att han var rätt tydlig med det och jag gissar att det var för att han ville trissa upp derbystämningen ännu mer.

Fasen vad häftigt med så många derbyn i vinter... Löven lär kunna skicka ännu fler åskådare än Timrå...
Kommentera