1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481047 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1773788

Ursäkt och hjälp med nummer
Läste om Leksandssupportern som skulle håna Andreas Johansson och swisha en krona, råkade swisha en hundring och sedan ville ha tillbaka pengarna, vilket AJ vägrade ge honom.

Vill härmed be om ursäkt å andra Leksingar vägnar. Personligen tycker jag att det är HELT fel att håna AJ i det läget, men med tanke på hans höga svansföring inför kvalet kan jag väl på sätt och vis förstå det, även om jag aldrig skulle göra det själv. Att han då råkade skicka en hundring istället för en krona, är bara karma som biter tillbaka och då får man ju bjuda på det. Patetiskt att komma och lipa efteråt om en jävla hundring.

Så: Sorry! Som Leksing skäms jag å den supporterns vägnar.

Jag undrar också om någon här har AJ:s nummer, så att jag kan skicka en hundring till honom som han kan få behålla. Som ett symboliskt stöd för AJ och för att han är en gentleman.

Ett av mina bestående intryck efter kvalet förra året, där AJ gick över planen efter slutsignalen i sista matchen. Han måste ha känt en otrolig frustration och besvikelse där och då, men ändå gick han över isen och såg till att tacka alla Leksandsspelare spm var där. Klappade dem i ryggen och gratulerade. Det tycker jag var otroligt stort. Idrott och sportsmannaskap när det är som vackrast.

Andreas Johansson ser kaxig ut och kan uttala sig kaxigt, men han är en hedersman och värd all respekt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ursäkt och hjälp med nummer
Daniel: Här har du ett nummer som kan komma både dig och den olyckliga Leksands-supportern tillgodo:

123 900 50 75
Kommentera