1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1777981

Sv: Modo - Vita Hästen
wxp:

Ingen här har hävdat att vi är ett bra lag eller att vi förlorar pga domaren.

Det enda vi konstaterat är att nivån är under all kritik och att HA borde ha fyrdomarsystem och jobba för att höja kvalitén.

Du har svårt att skilja på olika saker va?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Vita Hästen
Rytter: Varför startar ni inte en domar-tråd då, så kan ni hålla till där hela matcherna?
Man behöver verkligen inte vara icke-modoit för att tolka det som JFK skriver om domarna som anledning till att MoDo förlorar matcherna!
Ni är 1-3 st som ger MoDo-supportrar ett rykte om att vara extremt enögda när så inte är fallet, oerhört tråkigt!

Den här klubben har varit oerhört misskött i många år nu. i princip i fritt fall sedan Jerry Häggströms dagar. Och anledningen till detta är undermåliga sportchefer!!
Det är dom som inte lyckats sy ihop slagkraftiga trupper och därefter tagit ut sina egna misslyckanden på tränare, som sparkats oftare än jag byter kallingar.

Naturligtvis skulle både Svarten och AJ fått kliva av efter degraderingen men vi visar återigen inkompetens och låter dom fortsätta.

Men NU måste något hända, vi tog in Hanses och fick en stabil målvakt men det höll i 3-4 matcher. Det vi behöver är 1 center som är stabil i defensiven och 3 backar med rutin och stabila i defensiven, men det kommer naturligtvis inte att hända för vi har inga pengar. och då är väl det vi kan göra att få in en ny tränare.
Kommentera

Sv: Modo - Vita Hästen
Rytter: JFK kommenterar allt som går emot Modo som att det är domarens fel. Det kan man vara blind för att se. Kvalitén kan alltid höjas. Det är inget snack om det, men varför alltid ha bortförklaringar? Jag ser skillnad på gnäll och kärlek.
Kommentera