1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481657 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1778020

Sv: Modo - Vita Hästen
Rytter: Varför startar ni inte en domar-tråd då, så kan ni hålla till där hela matcherna?
Man behöver verkligen inte vara icke-modoit för att tolka det som JFK skriver om domarna som anledning till att MoDo förlorar matcherna!
Ni är 1-3 st som ger MoDo-supportrar ett rykte om att vara extremt enögda när så inte är fallet, oerhört tråkigt!

Den här klubben har varit oerhört misskött i många år nu. i princip i fritt fall sedan Jerry Häggströms dagar. Och anledningen till detta är undermåliga sportchefer!!
Det är dom som inte lyckats sy ihop slagkraftiga trupper och därefter tagit ut sina egna misslyckanden på tränare, som sparkats oftare än jag byter kallingar.

Naturligtvis skulle både Svarten och AJ fått kliva av efter degraderingen men vi visar återigen inkompetens och låter dom fortsätta.

Men NU måste något hända, vi tog in Hanses och fick en stabil målvakt men det höll i 3-4 matcher. Det vi behöver är 1 center som är stabil i defensiven och 3 backar med rutin och stabila i defensiven, men det kommer naturligtvis inte att hända för vi har inga pengar. och då är väl det vi kan göra att få in en ny tränare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Vita Hästen
Confusius: Vi behöver inge fler backar,antingen så vänder AJ på skeppet eller så får han avgå. Men det är troligtvis inte bara där felet sitter.
Kommentera

Sv: Modo - Vita Hästen
Confusius:

Ok så du gruppar in mig i detta?

"Ni är 1-3 st som ger MoDo-supportrar ett rykte om att vara extremt enögda när så inte är fallet, oerhört tråkigt!"

I så fall så har inte du och jag så mycket att diskutera framöver heller, eftersom du bevisligen inte orkar läsa och förstå mina inlägg.
Kommentera