1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481357 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1780394

Sv: Apropå ingenting...
Mydar: Modo är lite som Åshöjdens BK fast tvärt om,.

Nu måste det in en ny röst i båset, det är heeelt oundvikligt faktiskt. Bättre att sparka AJ nu istället för efter säsongen och kanske redan nu börja fundera på en lösning för framtiden. Det som gäller och måste vara målsättningen är att klara topp 8 och sedan bygga därifrån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Carl Lejonkräk: "Modo är lite som Åshöjdens BK fast tvärt om,." -japp, eller om man vänder tabellen upponer så ser det ju lite bättre ut..

Tycker detta helt tragiskt, det inte ens roligt se fram mot match längre. Varför upprepar tabelläget sig från år till år? Vad är egentligen felet? Det fanns många experter som var efterkloka efter att man åkt ur i våras och gjorde analyser, Modo skulle gjort si och så istället. Hade kanske varit bra om en expert kan analysera detta nu så man har en chans att rätta till spelet/truppen/tränare/båsöppnare etc innan de spelar i division 1.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Carl Lejonkräk:
Förluster är en sak men när det börjar rulla in 1-5,2-6,3-6 osv då börjar alarmklockorna ringa. Någon per säsong får man räkna med, men varannan match det fungerar inte.
Kommentera