1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484571 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1784695

Sv: Modo - Pantern 161216
Sven Tuta: Ett totalt lamslaget Modo lyckas!!!
Kvalserien here we come!
Nerver utanpå...
Nu blir det inte ÖHK . utan vilka ??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Pantern 161216
Robin Ztorken L:
Totalt lamslaget tycker jag en rejäl överdrift. Tyckte det såg ut som mot Västervik fast tvärtom. Vi hade rätt många avslut från "slottet" och pantern hade avsluten utanför. Det var inte öppen gata in mot mål som det var sist vi mötte pantern. Nu kommer två viktiga matcher om vi skall blicka uppåt i tabellen ist för neråt. Bakåt är det 5p ner och en match till godo, uppåt likaså bara att välja:)

I övrigt så har varken Lindgren/Sellgren någon av sina bästa dagar men det får man ha ibland, lite trist med ett jobb där några tusen kan se att man har en sämre dag. Tyvärr så verka det vara ledigt vid bortre stolpen några ggr idag, hoppas det inte blir en vana.

Får ge mig ang Skröder, tycker laget som helhet blev bättre. Visst passar Skröder/ Ritchie bättre in en 3:e än i en första, vi får helt plötsligt 3 kedjor som kan göra nåt framåt ist för två. Vår 6 poängbästa FW är väl KJ som gjort 7p, vore bra om vore bra om vår 9:a låg där nånstans.

Angående DP så verkar det som att man tycker han är bra i defensiven men inte levererar framåt, att 6 backar är bättre än honom köper jag inte riktigt. Hoppas han får en chans till, det finns kvalité i honom.
Kommentera

Sv: Modo - Pantern 161216
Robin Ztorken L: lägg ner skitsnacket efter 3 poäng!!!
Kommentera