1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1786964

Sv: Modo - Oskarshamn 161229
Smurfen: Om Brejcak stannar beror helt på vad han vill,Det var Brejcak som ville till Modo och såklart så ville AJ ha han också. Sen så kan han välja KHL för pengarna men det verkar inte vara det som intresserar han just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Oskarshamn 161229
modomille: Jag är lite kluven inför Brejcak. Han är ingen raket på rören, även om han ser klart rappare ut än Eidstedt för att ta ett exempel. Han är heller ingen som ska ha mycket puck, utan helst spela den ifrån sig så fort han kan.

Han tillför dock en fysisk dimension som varken DP, Hedman eller Eidstedt stått för. Igår drog han in en rejäl tackling vid blålinjen och han spelar hela tiden på gränsen. Det är näst intill nödvändigt att vi får in en sherif som motståndarna vet att det kommer att göra ont att möta. Det SKA kosta att ta sig in framför vårt mål, men det är inte särskilt svårt att göra det om vi bara ska ha backar som Lindren och Sellgren.

För övrigt är det jäkligt svårt att inte bli smått förälskad i Sellgren. Igår stod han ut mer än vanligt när han också transporterade upp pucken, men killen har så skön och smidig skridskoåkning och så bra spelsinne att man blir glad. Han löser många situationer på ett så smidigt sätt tack vare sin rörlighet och intelligens, men kanske han inte alltid får credit för dem. (Lite som en målvakt som alltid är rätt placerad och inte behöver göra tv-räddningar).
Kommentera

Sv: Modo - Oskarshamn 161229
modomille: är du vaken? :)
Kommentera

Sv: Modo - Oskarshamn 161229
modomille: Han är ju klar för resten av säsongen?
Kommentera