1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480554 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1787356

Sv: Modo - Oskarshamn 161229
Modo40: min kritik rörde att du inte verkade läsa alla inlägg innan du kastar dig in. Lite som att diskutera med någon som lämnar rummet då och då.

Jag tycker som sagt att den största förbättringen kommit för att man slutat jaga så förbaskat och istället koncentrerat sig mer på att räkna in framför eget mål i första hand innan man sätter press.

Sedan ska man inte glömma att Enström varit borta oerhört länge. Han var riktigt bra innan skadan.

Dessutom kom Leman in sist och imponerade oerhört. Han har alltså inte spelat på hela hösten och är sådär bra i sin första riktiga match för säsongen??? Hitta en center och ta ned Eriksson på backen så får vi plötsligt en mycket bättre backbesättning... Om det räcker för playoff återstår att se, men det ser i alla fall ljusare ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Oskarshamn 161229
J F K: Är helt ok att kritisera och tycka saker
Sammanfattningsvis, så tror jag att MoDo kommer att räcka till playoff
Väl där kan allt hända
Tror dock ej att dom kan göra vad Leksand gjorde, men allt kan hända
MoDo bjöd på allt i den sista matchen, och Rantakari eller hur det nu stavas, han glömmer man aldrig
Det klantigast som gjorts på is på mycket länge, speciellt i en avgörande match
Det ser ljusare ut, och tar man Södertälje hemma . finns det stora förhoppningar
Vi får leva på hoppet
Kommentera

Sv: Modo - Oskarshamn 161229
J F K: Lite fantastiskt att ni hittar så mycket saker att diskutera, ja mena Drew Paris har väl diskuterats i 3 veckor snart osv osv.

För övrigt är det ganska lustigt vad allsvenskan anses helt ointressant i media, man visar knappt highlite's på sporten, man sänder nästan aldrig några webbsändningar radio och man åsidosätter matchreferat i radiosporten till förmån för dam handboll och hockey, sporter som drar 250 åskådare per match.

Tex när Modo drog på sig de rosa stället å academin cyklade in pengar till cancerforskning så var det inte en spalt i rikstäckande media öht vad jag kunde se, men när en onödigt rik Jakob porser och luleåsupportern skänker en halv mille då jävlar står det överallt.
Vad vi sett senaste åren så har många allsvenska lag slagit ut shl lag så uppenbarligen håller allsvenskan i sina bästa stunder bättre kvalité än den högsta ligan i sina sämre stunder, ändå är det som natt och dag i ekonomisk fördelning och medial uppmärksamhet.

Men Modo går iaf som tåget just nu så gott nytt år på er pojkar å flickor
Kommentera