1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481271 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1792895

Sv: Modo - Timrå 170123
Sven Tuta: Är du nöjd med matchen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 170123
Robin Ztorken L: Nej det är jag inte. Man kan förlora matcher på många olika sätt, och på detta sätt där de ledande spelarna inte kliver fram i en derbymatch stör mig. Hanses hade tyvärr inte sin bästa dag på jobbet heller. Men bara för att Modo spelar dåligt så behöver man inte spy upp surströmmingen public. Däremot en match typ den vi spelade mot Mora ( ifall du minns) och får stryk, då är det lättare att acceptera en förlust.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 170123
Robin Ztorken L: Tror ingen modo-it är nöjd med matchen. Verkligen en skitmatch och den sämsta på ett bra tag, men hade vi fått in pucken till 2-2 där vi faktiskt hade ett par chanser så hade den faktiskt kunnat sluta hur som helst. Nu gav vi i princip upp vid det väldigt turliga 1-3.

Det som är så jobbigt med dig är att du är som en manodepressiv. Det finns inga mellanlägen. För dig är det antingen skitbra eller så avgrundsdjupt att dantes inferno inte ens är i närheten av att beskriva hur dåliga vi är. Det är som att argumentera med en femåring.

Visst, jag kan förstå att man är besviken när Modo ger bort segern genom att klappa igenom mot ett av seriens på slutet absolut sämsta lag. (Vilket iofs sig är som det brukar med Modo och lag med usel form). Det blir bara så omöligt att föra en diskussion när du pratar om 1-10 närmare än att Modo skulle gjort ett till. Hur många matcher som ett lag vunnit med nio mål eller mer har du sett? Det har inte ens hänt i allsvenskan i vinter. Ändå hävdar du med en dåres envishet att det hade varit rättvist här. Det är bara löjligt.
Kommentera