1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481292 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1798337

Sv: Modo - AIK 170210
Robin Ztorken L:
Ja, vad säger man om matchen igår. Lite blandade kommentarer:

- Spelet var väl helt ok egentligen.

- Enda chansen till en kul vår är väl att Hanses höjer sig ordentligt nu. Han är vår överlägset viktigaste spelare och det är nu han ska vara som bäst.

- AIKs ena mål var alldeles för svagt försvarsspel. Att killen får stå där helt fri och mata skott mot Hanses. wtf!

- Jag tycker Skröder inte alls var bra. Men på hans pluskonto så spelade hans kedja väldigt bra. Plus att han var inblandad i 2-1 målet. Så han bidrog trots allt.

- Eidstedt höll på att åka sig fri!

- MoDo skjuter lite mer. Utom Molin som passade Björklund som stod bakom målet.

- Visst fick Steen några extra smällar av AIKarna? :) Någon som hört vad det kostade MoDo att han spelade denna match?

- Karlström har gjort en poäng på nio matcher i J20 topp 10. Igår var han sensationellt bra. Kanske läge att testa andra såsom Tjernström och W Eriksson? Tror generellt att MoDo ska använda juniorerna lite annorlunda. Rotera mera. Jag kände spontant att det var bra att boysen åkte på U19-kronorna. Så att andra får chansen, men främst så att de själva kan få en nytändning.

- Vi har sett så många exempel där en junior först är sensationell för att sedan trubbas av. Är förmodligen mentalt jobbigt att spela i A-lagshockey. Medans skicklighets-mässigt är det mindre skillnad jämfört med J20. Jag kan tänka mig att både Stenqvist och Lyrenäs hade mått bra av att spela med J20 en månad och träna stenhårt. Medans Sellgren är så pass bra att han ska spela alla A-lags matcher.

- Västerås nästa alltså. Kör över dem!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK 170210
WarEvryPractice:
När det gäller att man imponeras av en junior så imponeras jag ofta av farten och att det inte sker några större misstag i början. Efter några matcher höjs däremot förväntningarna lite från min sida, jag vill att de skall bidra framåt, dvs kunna etablera spel i off zon/ alternativt få till en tekning där, och även bidra med nåt mål lite här och där.

Alba är väl den som lyckats bäst med det steget denna säs, men även Oskar S-L och TW har lycktas hyfsat. Gissar att de nästa säs kommer kunna ta ytterliggare ett kliv.
Kommentera

Sv: Modo - AIK 170210
WarEvryPractice: Det som stör mig är att vi aldrig kan vinna dessa viktiga matcher.
Får vi dessutom stryk, av VIK så är vi på allvar indragna i den negativa kvalplatsen.
Det hjälper inte hur bra vi spelar tydligen, vi är och har varit fast förankrade i botten av tabellen hela säsongen.

Det är för sent nu att vända trenden då bara nio matcher återstår, tycker fortfarande att vårt fokus bör ligga på att undvika kval neråt.
Ta sig till topp 8 med två hemmamatcher och dyrbara bortaresor kommer bli en förlustaffär för oss, inget att sträva efter egentligen.
Kommentera

Sv: Modo - AIK 170210
WarEvryPractice: Ja jag tycker att Karlström är den som ska ha cred i Skröder kedjan. Att Skröder för en gångs skull är inblandad i ett pp mål är ju inte konstigt . Nångång ska väl karln lyckas stå rätt framför mål med tanke på alla chanser han fått i pp.
Återigen undrar jag vad Andreas tänkte när han slängde in Skröder i OT ? Segare än kola på rören och stora isytor.
Kommentera