1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481267 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1798348

Sv: Modo - AIK 170210
Robin Ztorken L:
Tkr visst vi vinner viktiga matcher då och då, senast mot Tingsryd. Dessutom gav vi en streckkonkurrent 1p ist för 3p igår, surt med förlust med ändå.

Vår ryggsäck är däremot den riktigt svaga inledning där vi faktiskt var sist några minuter i "lajvtabellen". Hade vi haft en 6-7p på den perioden hade läget varit bättre. Å andra sidan var den inledningen förtjänt med tanke på hur klubben sköttes då, förhoppningsvis sköts det bättre nu. En klättring i tabellen går sällan i ett svep heller, tkr även formen varit lite bättre den senaste veckan än tidigare.

Tar man tabellen för de senaste 20 omgångar så ligger vi 4, vilket inte är så tokigt. Är det den negativa trenden du talar om.

Det där med att fortsättningsserien är en förlustaffär har jag svårt att tro, men får väl utgå ifrån att du har koll på sånt. AJ antydde att två extra hemmamatcher skulle ge extra intäkter till föreningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK 170210
Tarasov: Nej, jag pratar inte om trender eller annat.
Jag bara konstaterar att vi varit fast förankrade i botten av tabellen hela säsongen.
Och det är ju som du säger, seger borta mot Tingsryd föls upp av förlust hemma mot AIK.
Detta mönster för oss inte framåt. vi drar aldrig nytta av de oväntade segrarna vi tar.

Sen är det klart att två hemmamatcher ger oss intäkter, men huvuddelen av matcherna kommer vara borta och det kostar att resa... så plus minus noll då.
Kommentera