1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481734 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1799997

Sv: Modo - SSK 170215
Mydar: Är väl bara Västerås som kan hota om vi sjunker totalt. AIK är ju på god väg att göra en Leksand men ser inget lag förutom Mora kanske kunna hota SHL lagen. Det är roligt att se till exempel Timrå fansen,dom verkar tro att dom har en chans på SHL spel nästa säsong. Ettan och tvåan spelar en final i bäst av tre och dom på plats 3-8 kör en "mini serie", 9-12 tar semester.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 170215
modomille:
Tkr det låtit som att SHL är en "stängd liga" i 10-15 år, men det hittills har för det mesta ett allsvenskan lag lyckats ta sig. Nu närmast är det Hägglund på allehanda som menat ligan är stängs from nästa säsong. Lite svårt att argumentera emot, ligger två år framåt i tiden, nyss var den stängd pga att det var bäst av 7. Är Timrå ett av lagen som kvalar så har de såklart chansen. Däremot är det svårt, men det är svårt att vara bra mkt enklare att vara dålig.
Kommentera

Sv: Modo - SSK 170215
modomille:
Ja ä inte bitter 😂😂
Kommentera

Sv: Modo - SSK 170215
modomille: Eller så är du jävligt bitter att vi är bättre än er denna säsong. Jag har svårt att se att vi räcker hela vägen till SHL, däremot så tror jag att vi har goda chanser att slå Mora i bäst av 5 om vi inte har en full skadelista.
Kommentera

Sv: Modo - SSK 170215
modomille: Absolut att Timrå har chans till avancemang. Som läget är nu så kommer Timrå att gå in i Mecaracet med två poäng (det blir förmodligen 1, 2 eller 3) och kommer att ha ett bra läge att ta hem
serien. Om de vinner serien så väntar förloraren i allsvenska finalen och de brukar vara en mumsbit efter finalförlusten.
I bästa av sju mot ett SHL lag kan det gå lite hursomhelst har man ju sett tidigare.
Kommentera