1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481641 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1800266

Sv: Modo - SSK 170215
Robin Ztorken L:
Pengar betyder inte allt, jag är rätt säker på att pengarna inte kommer användas på bästa sätt. Om vi säger att det finns 40 spelare som är redo för a-lags hockey och det sämsta laget i SHL och det bästa laget i allsvenskan skall plocka från denna korg så är det inte så enkelt att det allsvenska får det 20 sämsta.

Lägg till att spelare misslyckas i SHL vill börja om ett steg ner, du har juniorer som vill ha speltid, skadade spelare som vill börja om, utländska spelare mellan 20-23 som vill ta ett avstamp. Men det är klart ser man de som spelare av div - 1 klass för att man inte orkat kolla upp så blir det såklart svårt att hitta något

I mixen kan man lägga ett SHL lag som lär sig förlora en hel säsong, skador på nyckelspelare, sparkade tränare, spelare som bara vill att eländet skall ta slut. De allsvenska lagen däremot har form/medvind inget att förlora. Kanske en bra organisation.

Oavsett så blir det svårt men tror inte det omöjligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 170215
Tarasov: Håller med dig. Tror att lönerna kommmer att trissas upp ytterligare med mer tv pengar (viss möjlig kvalitetsförbättring dock). I år ska det bli intressant att se MIK, tik och BIK i play off (som jag sett så har de störst chans) med Mora i topp som är riktigt bra. Dom har dessutom förstärkt mkt intressant inför slutspurten. Bra chans mot både LIF och rbk där LIF gick in i SHL med för dålig trupp (dock växt under året men väldigt svajiga) och rbk skadeskjutet.
Kommentera