1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1800797

Sv: Modo - Björklöven 170217
Rytter: Jobbigt läge med AJ när han sitter med ett år kvar på kontraktet. Sportchef hade varit en lösning men det ville han inte så jag vete sjutton vad som är bäst att göra. Vill Modo inte ha AJ i båset nästa säsong så är det bäst att lyfta bort honom nu och kanske plocka upp någon från ett J-lag men vem..?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 170217
Carl Lejonkräk:

Man har helt enkelt agerat för sent, skulle man ha gjort ändringar skulle det kommit runt jul och under ett uppehåll så spelarna hinner få tid med nya tränaren, nu är det i en intensiv period med matcher var och varannan dag så jag tror tyvärr inte att ett byte ger effekt, risken är att det förstör mer.

Nej har man satt fan i båten får man ro honom i land.

Sedan är det hårt att ge AJ all skuld. Vem hade vetat att FO skulle bli sjuk, den som skulle implementera vårt försvarsspel. Hur lätt är det att leda ett lag där man plockar bort ledande spelare som Byron, Edblom, Enström och nu stor-janne.

Jag försöker inte skylla på ovanstående, men klart att detta har påverkat vår säsong och stabilitet när ledande rutinerade spelare är borta. Till på måndag är ju stor-janne tillbaka iaf så förhoppningsvis kan det ge lite stabilitet i försvaret, vårat fall kom ju när han blev avstängd.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven 170217
En annan tränare hade ju självklart gjort det bättre med ett halvt juniorlag och seriens sämsta backuppsättning.
Kommentera