1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1800804

Sv: Modo - Björklöven 170217
Carl Lejonkräk:

Man har helt enkelt agerat för sent, skulle man ha gjort ändringar skulle det kommit runt jul och under ett uppehåll så spelarna hinner få tid med nya tränaren, nu är det i en intensiv period med matcher var och varannan dag så jag tror tyvärr inte att ett byte ger effekt, risken är att det förstör mer.

Nej har man satt fan i båten får man ro honom i land.

Sedan är det hårt att ge AJ all skuld. Vem hade vetat att FO skulle bli sjuk, den som skulle implementera vårt försvarsspel. Hur lätt är det att leda ett lag där man plockar bort ledande spelare som Byron, Edblom, Enström och nu stor-janne.

Jag försöker inte skylla på ovanstående, men klart att detta har påverkat vår säsong och stabilitet när ledande rutinerade spelare är borta. Till på måndag är ju stor-janne tillbaka iaf så förhoppningsvis kan det ge lite stabilitet i försvaret, vårat fall kom ju när han blev avstängd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 170217
Rytter: Samtidigt att Leman blev sjuk, Eidstedt och Hedman varit dom sämsta backarna i hela HA eftersom dom var värvad för att vara "generalbackar", det har dom INTE varit.

Vi har haft juniorer som varit bra, visat framfötterna men det räcker inte. Hur tror man SAIK skulle sett ut om dom bara kört med juniorerna? Vi måste ha bättre backar, mer rutin. DET HAR VI INTE.

Vi har helt enkelt ett KASST lag, vi ligger där vi ligger för att vi har för dåligt material.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven 170217
Rytter:
Om det byts något så det nog idag, rimligen så har man hört sig för under veckan vilka som kan tänka sig hoppa in och på vilka premisser. Hägglund snacka om någon internt igår men det var iofs mest löst prat.
Kommentera