1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481421 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1800831

Sv: Modo - Björklöven 170217
Rytter: Samtidigt att Leman blev sjuk, Eidstedt och Hedman varit dom sämsta backarna i hela HA eftersom dom var värvad för att vara "generalbackar", det har dom INTE varit.

Vi har haft juniorer som varit bra, visat framfötterna men det räcker inte. Hur tror man SAIK skulle sett ut om dom bara kört med juniorerna? Vi måste ha bättre backar, mer rutin. DET HAR VI INTE.

Vi har helt enkelt ett KASST lag, vi ligger där vi ligger för att vi har för dåligt material.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 170217
Rogersson:Pantern ligger väl på tredje plats?Så det håller inte att säga att vi har ett kasst lag.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven 170217
Rogersson:

En annan sak förutom våra backar är ju centeruppställningen, utan Edblom och med en Rundqvist som inte tagit nästa steg så har det varit tunt. Framgångsrika lag kan ju ofta mönstra minst 2 kedjor med en stark centrallinje (målvakt,backar,centrar), har man detta på plats kan yttrarna vara av lite sämre kvalitet och man kan ändå nå framgång. Som vårt lag är byggt nu och varit byggt ett par år så har pengarna gått till yttrar först och främst.

Till nästa säsong måste vi börja bygga bakifrån, och där ser det redan bra ut med Hanses klar, sedan tror jag Hedman kan få ett rejält lyft och bli en general i försvaret ifall han tillåts spela sitt eget spel. Sedan måste vi gå in i serien med minst två centrar av högsta klass.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven 170217
Rogersson: Och nu kan inte truppen justeras längre denna säsong.
Då återstår bara en sak...
Kommentera