1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1800834

Sv: Modo - Björklöven 170217
Rogersson:

En annan sak förutom våra backar är ju centeruppställningen, utan Edblom och med en Rundqvist som inte tagit nästa steg så har det varit tunt. Framgångsrika lag kan ju ofta mönstra minst 2 kedjor med en stark centrallinje (målvakt,backar,centrar), har man detta på plats kan yttrarna vara av lite sämre kvalitet och man kan ändå nå framgång. Som vårt lag är byggt nu och varit byggt ett par år så har pengarna gått till yttrar först och främst.

Till nästa säsong måste vi börja bygga bakifrån, och där ser det redan bra ut med Hanses klar, sedan tror jag Hedman kan få ett rejält lyft och bli en general i försvaret ifall han tillåts spela sitt eget spel. Sedan måste vi gå in i serien med minst två centrar av högsta klass.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 170217
Rytter: Nej jag håller inte med om Hedman, han borde man släppa. Har hållit för låg nivå många år nu. Jag skulle aldrig tordas chansa med han.

Modomille: vad snackar du om? Pantern ligger 3a för dom är bättre.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven 170217
Rytter:
Truppen kändes svag i början av säsongen men utveckligen på Jesper x 2/Alba/ Stenqvist plus nyförvärv gör att jag tycker att materialet varit helt ok. stundvis kan laget visa upp ety riktigt bra spel
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven 170217
Rytter: Det är det som är så jäkla märkligt med denna förening. Man bygger framifrån! Med denna erfarenhet som finns samt man måste väl för i h..... ha sett vad som varit en av de stora problemen de senaste åren. Men svågerpolitik i kombination med strutstaktik har ju genomsyrat föreningen de senaste åren. Jag bittter............
Kommentera