1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481930 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1802743

Sv: Modo - Västervik 170222
Monno:

Tänk tanken att Modo skulle få ordning på all talang som finns i laget, då skulle vi köra över Västervik alla dagar i veckan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 170222
Gavelo: Ja det har ju funnits talang även andra år men på nåt sätt lyckas man inte förädla det till fullo. Enstaka individer blommar ut men laget hackar påtagligt.

Hur ska man förklara det?
I mitt tycke verkar det vara så att man tror att talangerna ska växa ut till foppa/sedin/näslund -spelare. Vilket innebär system blir sekundärt och talang primärt.
Ingen ledare skulle på allvar hålla med om det ändå får man känslan av att andan lever kvar.

Vi har talanger men de behöver styrning för sin utveckling. De andra supertalanger som modo fostrat genom åren ledde själv utvecklingen.

De gamla spelarna som lirade förr saknar jag också såsom ödmjuk, bysse och självklart sasse.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 170222
Gavelo: vilken talang pratar du om? Flera av dessa så kallade talanger klara ju knappt att slå ett pass på fem meter. Överskattade talanger möjligen.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 170222
Gavelo: Nu tog vi en pinne av tolv möjliga mot ett lag som spelade i ettan förra säsongen. Det är så pinsamt att man nästan skäms.
Oavsett tränare så är våra spelare för dåliga helt enkelt, vi har en riktigt bra och det är Hanses, resten är mellanmjölk o i vissa fall inte ens det
Kommentera