1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481930 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1802879

Sv: Modo - Västervik 170222
Golden boy : verkligheten att vi var allsvenskans bästa lag i december eller sämsta lag i november. Det blir liksom löjligt om man tror att tabellen är sanningsenlig för varje tillfälle.

Jag tycker att vi var bättre än vanligt och att vi med lite flyt kunnat ta fler poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 170222
J F K: Det är hockey - alla lag kan ta fler poäng med flyt. Bra lag gör det - modo kan omöjligt räknas in där. Att vara bäst i december är väl inget.. De är ej i närheten av det de övriga månaderna - december var avvikelsen. Genomgående är de inte så bra och hade de varit hade prestationen ej varit så kass resterande delar.

Jag var med oerhört skeptiskt innan säsongen. Tråkigt nog har de visat nu att det lag inte är starkt nog. Nu är bara frågan hur skral kassan är till nästa år om de finns medel att bygga ett lag för Top 8 åtminstone. Mycket upp till nya sportchefen att hitta guldkorn skulle jag tro.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 170222
J F K: Hur är det med Sellgren, har han kontrakt? Om inte är han nog förlorad. :-(

Tycker vi gjorde en bra match. VVIK hade en het målvakt och vi lite blött krut annars hade vi nog kunnat vinna helt klart. Offensivt tycker jag vi hade en del lägen.
Defensiven har ju tyvärr en del övrigt att önska även denna match.
Men kan Bäckman få oss att agera smartare och inte lägga så jävla mkt energi bara på att ta oss ur egen zon så tycker jag vi bör kunna skrapa ihop poäng nog att slippa kvala iaf.
Topp 8 försvann nog det lilla hopp man hade om idag. Nu var det ju en smal strimma hopp även innan, men den är hårstrå tjock just nu.
Kommentera