1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480522 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1802984

Sv: Modo - Västervik 170222
J F K: Samtidigt är ju debatten lite löjlig. Är det något Jörgen gjort här så är det ju ett jävligt bra jobb. För hans jobb är i mångt och mkt att dra in pengar till SHL och dess ägare. Och det har han ju uppenbarligen gjort rätt bra.
Har förbundet bestämt att det ska vara skiljda avtal så är det ju faktiskt där bollen ligger. För det är ju dom som har i uppgift att svensk hockey är så bra som möjligt hela vägen också.

Det är ju inte SHLs fel att HA förhandlat fram ett i jämförelse dåligt kontrakt.
Ska Jörgen/SHL säga att "nä men vi vill nog bara har 30mille för HA fick ju så lite pengar i sitt kontrakt"?

Det som dock är jävligt sjukt är att jag ska betala hutlösa pengar för Cmore där alltså 80% eller dylikt går till SHL. Jag har sett 0 hela SHL matcher i år. Varför ska jag betala så sjukt mkt för att se skit sändningar?
Det borde såklart vara separata abonnemang.
Lag som Modo, SSK, Västerås, TIK m.m. drar nog en hel del tittare också.
Skulle inte förvåna mig om det är närmare 10000 abonnemang Cmore säljer bara för folk som vill se Modo.
Vad kostar det nu i månaden? 399? Det är ju nästan 4mille det.
Det innebär ju att det är 1.5 miljon som går till SHL alltså? (Nu kanske 10000 är i överkant. Men man kan väl konstatera att många HA klubbar nog drar in mer än vad dom får ut av avtalet.)

Och det är inget annat än ett underbetyg och Hockeyallsvenskans ledning det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 170222
Monno: Egentligen är det hockeyförbundet som du säger. Det är fotbollsförbundet som ser till att pengarna går ned i hela verksamheten och faktiskt håller superettan och även lägre serier igång. Jörgen är en extremegoist och säkerligen är det därför han sitter på posten. Han ser till SHLs bästa på kort sig. Att SHL själva skulle tjäna på en bättre fördelning är kanske inte ens hans jobb.

Hockeyförbundet har dock blivit kopiöst flata. Så länge de får gå runt och sprätta sig i samband med arrangemang räcker för dem. De har helt tappat fotfästet.
Kommentera