1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480476 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1803376

Sv: Modo - Västervik 170222
Eller:

Jag trodde på BIK tidigare under säsongen där innan jul, var ju en jävla maskin som hade allt. Dom är stora och tunga och klarar det fysiska spelet samtidigt som dom har bra defensiv, bra målvakt och en grym offensiv. Men nu har dom ju dippat, intressant att se om dom hittar formen.

Mora är intressanta, men tror dom är för veka, dom har en grym speed och offensiv men orkar dom så emot ett SHL lag över 7 matcher? Är ju en större bragd om mora går upp än när Leksand gjorde det ifjol.

Timrå har jag aldrig trott på som utmanare, dom har seriens två bästa individuella spelare. Men verkar vara ett lag om inte klarar trycket, har ju gjort svaga matcher i derbyn och i "måste" matcher. Sedan har Mattsson blivit mänsklig efter att ha skrivit på för Frölunda. Dom hade behövt ett starkare kollektiv runt EP och JD, samt spelare för att ha en till kedja som är spets, samt minst 1-2 offensiva backar för att hota i PP. och från blå. Med detta hade dom kanske kunnat hota, nu tror jag faktiskt inte ens dom tar sig förbi Meca.

Västervik, Pantern, Tingsryd tror jag man kan skriva av direkt, dom kan sprattla till men tror inte dom går vidare från Meca heller, och gör dom det åker dom när dom möter tvåan.

Det är väl AIK som seglat upp som en bubblare, tror det är dom som tar hem Meca, dom har hittat sitt spel och toppat formen perfekt. Är nog lagen underifrån som har bäst chans att utmana Mora/BIK i bäst av tre. Men svårt att se att dom ska orka mot ett SHL lag sedan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 170222
Rytter: Jättebra analys! Hoppas ändå att åtminstone 1 SHL lag åker ur, spelar ingen roll vilken as lag som går upp, mest för att hålla modet uppe...

Trevlig fredag kväll på er!
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 170222
Rytter: Klockren analys! :)
Kommentera