1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1804233

Sv: Modo - BIK 170225
Gavelo: Hoppas det går bygga ett bättre lag nästa äsong, om vi nu får en. Hade varit så typiskt Modo om de ramlar igenom till hockeyettan... kan man bita sig kvar så kommer jag vara nöjd ändå, det har varit alldeles för turbulent sista året med. Sparkade tränare, sparkad sportchef, ny Vd, osv. Ibland har jag funderat varför man inte valde ge Conny Strömberg ett år. Han verkar ju inte ha problem med målskyttet ivarjefall. Känns som en sån karaktär som vi saknat, en som styr powerplay. Tror ni han gjort sista säsongen eller kan han vara värd satsa på inför nästa säsong?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - BIK 170225
Mydar: Sjukt va pannkaka det blev av denna säsong. Alla jävla grannars grabbar fick vara med förutom Conny som självklart skulle ha varit grannens grabb med stort G.
Sen det här med att fan hela sportsliga organisationen fick sparken förutom Svarten och AJ som styrelsen av någon jävla anledning trodde stenhårt på. När Svarten och AJ fick gå till sist så var det ju i helt fel läge, det är ju nu när jobbet inför nästa säsong borde ha inletts som det behövs en sportchef och det vore ju bra om tränarfrågan var löst också då det kan underlätta bygget av ett nytt lag. In med en sportchef nu.
Låst ämne

Sv: Modo - BIK 170225
Mydar: Problemet är inte att laget är dåligt. Conny strömberg?Nej kanske att han hade funkat iår men han har ingenting att göra här nästa säsong.
Låst ämne