1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481017 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1804386

Sv: Modo - BIK 170225
Confusius:

Om du hävdar att Leicester bara hade flyt så kan du ju vända på resonemanget och applicera på modo, vi har bara haft oflyt. Eller? Kan man ha flyt/oflyt en hel säsong?

Nej troligen inte, så det är som JFK säger Leicester hade en tränare som tog ut max av laget omgång efter omgång, medan vi haft tränare som tar ut ca 80% av laget omgång efter omgång. Tror också att vi med en annan tränare till detta lag fått ut mer, inte varit ett topplag men iaf topp8.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - BIK 170225
Rytter: Så varenda en av dom tränare vi haft dom senaste 7-8 säsongerna har alltså bara fått ut 80% av killarna, Varenda en???

Och demon-coachen Pelle Bäckman får bara ut 50%, sparka fanskapet! Måste ju vara totalt oduglig med det spelarmaterial han har till sitt förfogande
Låst ämne

Sv: Modo - BIK 170225
Det finns så sjukt mycket att jobba med, och jag tycker fortfarande att sparka ndrea var fel i det läget dom gjorde det. Skulle man gjort tränar bytet skulle det skett mycket tidigare nu känns det som det bara blivit ännu mer struligt och yrt.

Och som någon skrev känns det tyvärr som vi kommer få lita på andra lag hjälper oss så vi slipper kvala. För det finns verkligen ingenting som tyder på vi ska kunna vinna någon av dom återstående matcherna.

Men man måste ju försöka stötta laget så mycket det går.
Låst ämne