1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483891 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1807287

Sv: Apropå ingenting...
bisterfinnen:jag är så orolig för framtiden. Tv-pengarna kommer göra så enorm skillnaden - blir upp till att fostra riktigt bra talanger för att matcha ett shl lag snart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
atomragnar: "jag är så orolig för framtiden. Tv-pengarna kommer göra så enorm skillnaden - blir upp till att fostra riktigt bra talanger för att matcha ett shl lag snart."

Viktigt blir också att bygga med en gedigen stomme av spelare som inte kommer att bli intressanta för SHL.
Gedigna spelare som har mycket erfarenhet av HA (gärna kval också)och kanske även misslyckats i SHL samt kommit upp i ålder 26+. Stommen skall byggas av den typen av spelare och kryddas med talanger och en eller annan import.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
atomragnar: En strategi är väl att man satsar extrem med energi på bra scouting, så man kan bygga ett lag rätt för en gång skull sluta hålla på sparka spelare o tränare varannan månad. Jag kan tänka mig att anledning till AJ`s velande fram o tillbaka är att han sett saker som inte vi sett, och att han hela tiden fått ändra speli`de för att försöka anpassa till truppen där man byter ut en seplare var tredje vecka. Hönsgård med andra ord.

Kan man få bygga detta i lugn o ro och att man tar små steg framåt hela tiden, så kanske även vi slipper läsa insändare i lokaltidningen där man kräver att "lägga ned skiten, det kostar bara pengar för skattebetalare osv". Får man snurr på det och man även kan få snurr på arenan med fler evenemang så borde ju pengarna trilla in. Eller så är jag ute o cyklar igen... Vad tror ni? Hur ska man vända detta?
Kommentera